The end
28 juli 2026 - Veenendaal, Nederland
zondag 26 juli
Ik start de dag met een foto van gisteravond, het uitzicht was weer prachtig!
Ik rol de camper uit in een strakblauwe lucht met zon. Corné start de dag met 6 km hardlopen waarna we ontbijten en samen een rondje van 9 km starten. De blauwe lucht is vervangen door uitgestrekte grijsheid en na een kwartier start het met miezeren wat niet meer ophoudt. We zijn blij dat we niet wisten dat het zou gaan miezeren, anders waren we waarschijnlijk niet gegaan. En met allebei een petje op heb je er niet zoveel last van. Ik vind namelijk druppels op m'n bril echt vet irritant. De route leidt ons door het pittoreske Rocroi, langs charmante huizen en door bos. Het is wel een beetje fris met 16 graden, maar dat lijkt het thema van deze vakantie: uitersten qua temperatuur. Ach, voor mij maakt het allemaal niet zoveel uit, ik trek gewoon elke ochtend m'n korte broek aan ;-) Hieronder nog een overzichtsfotootje van onze reisroute.
We besluiten dat we hier nog wel eens terug willen komen, bijvoorbeeld als we een lang weekend vrij hebben. Hier valt nog genoeg te wandelen en te racefietsen en zo ver is het niet vanaf huis.
Na de wandeling is het tijd om richting Nederland te gaan. Corné rijdt, ik lees nog een libelle uit voor op de stapel die naar m'n schoonmoeder kan, smeer broodjes voor Corné, koekeloer naar buiten, klets Corné de oren van zijn hoofd, vooral elke keer als hij net in een podcast zit, zoek een tankstation tussen Antwerpen en Nederland en vermaak me prima. Iets over vieren stappen we binnen bij mam in Veenendaal en hebben een heerlijke avond. Mam maakt lekker eten waarna we voor het toetje in de auto springen om te trakteren op een ijsje van Tamminga.
We blijven lekker slapen hier op de parkeerplaats, gezellig om zo een avond te hebben om bij te kletsen.
Maandag 27 juli
Na een prima nacht op de parkeerplaats en een dito ontbijt met mam zijn we na nog een acupunctuursessie en een paar dikke knuffels op weg naar huis. Vanmiddag uitruimen, schoonmaken en bijkletsen met Kirsten en morgen gezellig een dagje naaien met m'n moeder. Het was weer een fantastische vakantie.
Marjon:28 juli 2026Het was weer heerlijk en een genot om al je reisverhalen te lezen. Bekende en onbekende plekjes, alsof ik erbij was. Wij nemen het stokje van je over. Al gebruik ik geen Polarsteps.😃
Mama:28 juli 2026Heel fijn en gezellig om mee te lezen en te kijken naar de mooie foto's!! Heel fijn dat alles goed gegaan is en voor mij een super gezellig en fijn weekend! Dank jullie wel!!!!😍🙏